Quility2Process Duurzaam kantoorgebouw in Hengelo BEKIJK PROJECT Kantoor pwc Kantoor Zuiderwal in Enschede BEKIJK PROJECT Symbol Modern kantoor op Business & Science Park Enschede BEKIJK PROJECT

Blauwdruk Vastgoed

Blauwdruk staat voor haalbare plannen en onderbouwde adviezen. Samen komen tot de beste oplossing en duidelijke verwachtingen over en weer. Vroeg in het proces de succesfactoren benoemen en daarop sturen, niet bang zijn om keuzes te maken.

Blauwdruk Vastgoed heeft jarenlange ervaring in zowel gebieds- als vastgoedontwikkelingen van residentieel en commercieel vastgoed. Samen met haar partners zal Blauwdruk Vastgoed het gehele proces van idee tot oplevering en exploitatie invullen.

Blauwdruk is actief

vastgoedadvies

inzetbaar als interimmanager voor vastgoed gerelateerde functies

projectinitiatie

gedelegeerde projectontwikkeling

transformatie

acquisitie van (ontwikkelings-)locaties

Blauwdruk is actief

vastgoedadvies

inzetbaar als interimmanager voor vastgoed gerelateerde functies

projectinitiatie

gedelegeerde projectontwikkeling

transformatie

acquisitie van (ontwikkelings-)locaties

Wat doet Blauwdruk

PROJECTINITIATIE & -ONTWIKKELING

U bent op zoek naar een partij die voor u vastgoed kan ontwikkelen en helpt bij het financieren, verkopen of realiseren. Blauwdruk Vastgoed ontwikkelt samen met eigenaren, zelf, of met partners. Omdat Blauwdruk Vastgoed de vastgoed processen van A t/m Z beheerst en werkt met korte lijnen, is Blauwdruk Vastgoed in staat snel te handelen en u te informeren, in elke fase van het proces.

Blauwdruk Vastgoed kan voor u optreden als gedelegeerd ontwikkelaar. De ontwikkeling zien wij als een totaaloplossing van advies t/m realisatie, waarbij de belangen en de gebruikswensen van de eigenaar en/of eindgebruiker voorop staan. Want het gaat tenslotte om hun toekomstige werk- en leefomgeving. Wij doen dit niet voor eigen rekening en risico maar zijn de stuwende kracht bij ontwikkelingen waarbij de juiste partners per project worden betrokken.

INTERIM MANAGEMENT

U heeft een specifiek vraagstuk maar niet de juiste mensen in dienst of u hebt een tijdelijk capaciteitstekort doordat bijvoorbeeld de markt weer aantrekt. Dan kan Blauwdruk Vastgoed u helpen.

Blauwdruk Vastgoed biedt u de mogelijkheid haar kennis en creativiteit in te schakelen om uw wensen en eisen verder gestalte te geven. Omdat elk project en opdrachtgever anders is biedt Blauwdruk Vastgoed de mogelijkheid om de opdracht gefaseerd uit te voeren.

VASTGOEDADVIES

U heeft een vastgoed vraagstuk, maar weet niet waar te beginnen of u heeft hier onvoldoende tijd voor. Dan kan Blauwdruk Vastgoed u helpen.

Plannen maken gebeurt vaak tussen de bedrijven door, dat kost veel tijd en telkens verdiept u zich weer in uw ideeën en mogelijkheden. Blauwdruk Vastgoed kan uw wensen en eisen vertalen tot een praktisch vraagstuk waarbij de juiste partners worden gevonden en de wegen weet te bewandelen om deze wensen en eisen gestalte te geven. Van planinitiatie tot en met de exploitatie van uw vastgoed kan Blauwdruk Vastgoed samen met haar partners u ontzorgen.

Heeft u nog geen locatie dan kan Blauwdruk Vastgoed u ook adviseren en bemiddelen bij het vinden en aankopen van een passende locatie.

MEER INFORMATIE?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel met 06 5106 1891 of stuur een e-mail naar bas@blauwdruk-vastgoed.nl

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK? BEL 06 5106 1891

Opdrachtgevers van Blauwdruk

Wie is Blauwdruk

Blauwdruk Vastgoed is het bedrijf van Bas van ’t Hag. Een breed georiënteerde vastgoedmanager met een toekomstgerichte, creatieve en integrale visie. Ervaring met zowel gebieds- als opstalontwikkelingen, in residentieel en commercieel vastgoed. Vanuit mijn vorige werkgevers, Ter Steege Vastgoed en BAM een groot aantal projecten ontwikkeld waarbij de klant en samenwerken met partners altijd centraal heeft gestaan.

In 2015 heb ik besloten om zelfstandig verder te gaan. Door onafhankelijk in de markt te staan kan Blauwdruk Vastgoed voor ieder specifieke opdracht de juiste partners betrekken om een optimaal resultaat te garanderen.

Ik geloof in het samen realiseren van doelen. Door de jaren heen heb ik een breed netwerk opgebouwd dat ik graag inzet om gezamenlijke doelen te realiseren.

Bas van ‘t Hag

Neem contact op met Blauwdruk

Wilt u meer informatie van of over Blauwdruk Vastgoed of een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden eens te bespreken, neemt u dan contact met ons op.

Contactgegevens

Van Eesterenlaan 4
7608 ST Almelo

T 06 5106 1891
E bas@blauwdruk-vastgoed.nl